Skrb zase je vaša odgovornost.
Osebna beležnica aliana – ČAS ZAME vam bo pri tem v pomoč.

Primerna je za vse, ki želite nadgraditi svoje življenje in vanj vnesti večje zavedanje sedanjega trenutka, pa tudi za tiste, ki se želite osredotočati na dobro.

S preprostimi vprašanji/razmislekom vam bo pomagala priti do pozitivnih sprememb v vašem vsakdanu, da boste lahko:
… začeli dan s hvaležnostjo in ga tako tudi končali.
… resnično začutili pomen sedanjega trenutka.
… si znali postavljati cilje in jih uresničevati.
… prepoznali in odkrivali svoje vire in moči.
… skrbeli za svoje zdravje ter si s tem dvigovali samozavest in dobro počutje.
… ponovno vzljubili sebe in svoje življenje.

V osebni beležnici bo prostor za vaše zapise. Naj bo to vaš sveženj nepopisanih listov, na katere si boste zapisovali svoje vsakodnevne utrinke. Zapisi bodo lahko iz vas izvabili pozitivne spremembe.

To bo vaša pot, pot srca in pot ljubezni.

Preprosta tehnika, ki vas motivira za spremembo že danes. Vzemite v roke svojo osebno beležnico in začnite z zapisovanjem.

KAJ PA VAM POMENI ČAS ZASE?

Čas je, da izberete sebe in se negujete z ljubeznijo.

Naj bo aliana – ČAS ZAME tudi vaša prijateljica, vaš odmik, vaš prostor in vaš čas, ki si ga boste vzeli le zase.

V objemu pomladi

26,80 EUR

Preprosto tvoja

26,80 EUR

Drobci hvaležnosti in sreče

MNENJA BRALCEV

Izšla je čudovita beležnica, ki bralca iz dneva v dan vodi, da si postopoma vzame več časa zase, prevetri svoje želje in načrte ter postane tudi bolj čuječ in osredotočen. Obenem pa je to tudi ‘knjiga’, saj se v njej prepletajo različni opisi, misli, ideje in spodbude.
V živo je res lepa, ker sem jo pravkar prelistala, in močno verjamem, da je tudi koristna.

Nives Mahne Čehovin

Knjiga me vzpodbuja, vodi, da je vsak dan lahko namenjen tudi meni ali samo meni. Je čas, ki ga potrebuje moje Bitje. Ta čas si moram vzeti zase. Še več, želim si ga. Knjiga mi pri tem stoji ob strani, je moj vodnik. Knjiga je med drugim tudi lična, osebno me kar pokliče, da jo vzamem v roke.
Hvala.

Mojca Debelak

1. Pisanje, na katerega komaj čakaš.
2. Nikoli nisem počela česa takšnega, da bi ‘pisala dnevnik’. Nisem ravno za pisanje svojih občutkov, želja, vse imam nekako v glavi. Tukaj pa sem komaj čakala, da povem novi strani stvari, ki sem jih med dnevom dobila, in tiste, ki sem jih med dnevom dala; stvari, ki so mi dale nov zagon za še in še.
3. Spoznavanje samega sebe skozi svoje oči. Včasih se ne zavedamo, kaj vse smo počeli čez dan, ker vse tako hitro mine, se nam mudi in si niti ne vzamemo časa. Teh 5 minut na dan je ključnih za novi dan, nove cilje, nove želje in spoznanja, odkrivanje samega sebe in svojih zmožnosti, hotenj.

Nina

Prodajalka v knjigarni

Menim, da je beležnica čudovit vsakodnevni pripomoček, da se za hip ustavimo, premislimo in se odločimo, da bomo ta dan preživeli kvalitetno. Pomaga, da se osredotočimo na pozitivno v dnevu, sebi in ljudeh okrog sebe in da vplivamo na to, kako bomo preživeli dan tudi na ravni osebnega doživljanja. Beležnica je prijazen pripomoček, ki lahko postane naš prijatelj in zaveznik.

Maja Kepec

Socialna delavka

Andreja in Alja, beležnica je VRHUNSKI IZDELEK, ki deluje – ima energijo delovanja. Meni je zelo všeč struktura, všeč mi je to, da se ‘afirmacije’ znotraj beležnice tolikokrat ponovijo, da ostanejo v nezavednem in delujejo močno spodbudno. Jaz bi to beležnico takoj imela. Čutim, da bi jo vzljubila … in sebe tudi. Mislim, da bo tole USPEŠEN projekt za DOLGO ČASA.

Tjaša

Psihoterapevtka

Beležnica je kot prijateljica, ki te spremlja na poti spoznavanja sebe. Pomaga ti, da osvojiš umetnost imeti rad sebe in si znati prisluhniti. To zahteva nekaj truda, a se splača. Želim si, da jo spozna čim več ljudi.

Jasna

Socialna delavka

Verjetno se je že marsikdo med nami kdaj zalotil ob misli, da si pa končno res moramo vzeti čas zase, se ustaviti in si prisluhniti. Potem pa so naše vsakodnevne obveznosti naredile svoje in ostala je le osamljena misel …
Sedaj se nam je resnično ponudila še ena priložnost, da popravimo to, kar smo prezrli – slišati samega sebe in čuječe užiti dane trenutke. Ravno v ta namen sta avtorici Andreja Bolta in Alja Krebel ustvarili beležnico aliana – ČAS ZAME, s katero nas vabita, da se končno zazremo vase in se dotaknemo sebe hvaležno, čuječe in ljubeče. Naj se potovanje začne!

Dragica Brinovec

Svojo zgodbo, kako je vam osebna beležnica aliana – ČAS ZAME pomagala, da ste si lahko vzeli več časa zase in tako hvaležno in čuječe stopili v nov dan, lahko delite tudi z nama.

Povežite se z nama. Kontakt