aliana - ČAS ZAME

V objemu pomladi 26,80 €

  • Velikost 148 x 210 mm (A5 format),
  • 224 strani,
  • trda vezava,
  • naslovnica prijetna na otip (soft touch),
  • zlatotisk na naslovnici,
  • dve različni naslovnici,
  • narejena v Sloveniji.

Osebna beležnica je sestavljena iz dveh delov. V prvem delu se prepletajo teme o hvaležnosti, čuječnosti, moč pozitivnih afirmacij in osebni rasti ter kako pravilno postavljati cilje. V drugem delu pa so nanizani dnevni vprašalniki, ki vas spodbudijo k jutranjemu načrtovanju svojega uspešnega dne in njegovem večernem pregledu.

Osebna beležnica vam bo ponudila tudi vaje za čuteče spoznavanje sebe, bližnjih in okolice.

Z njeno pomočjo boste v svoje življenje vpeljali pozitivne spremembe, si vzeli več časa zase ter sčasoma postali srečni, čuječi in hvaležni.

Namen ni pogledati, kaj vam v življenju manjka ali se ne ujema, temveč spodbuditi tisto, kar že obstaja in deluje. Je preprost način, s katerim boste lahko iz dneva v dan postajali (še) boljša oseba. Zdravje in vaša osebna sreča se začneta z ljubeznijo do sebe.

Naj se popotovanje, ki vas bo pripeljalo do osebnih sprememb v življenju, začne že danes.

Oddaj povpraševanje

Preprosto tvoja:
V objemu pomladi:

Ko pošljete podatke, boste na e-mail prejeli samodejni odgovor. Po pregledu vaših podatkov, vam bomo na e-mail naslov poslali predračun za plačilo izdelkov. Naročilo šteje za sklenjeno, ko plačate predračun.


Zakaj vsak potrebuje svojo osebno beležnico?

01

Sprostitev

Skrb zase je odgovornost vsakega posameznika, je del vas, nekako tako kot utrip, ki ga čutite v sebi. Če želite sebe resnično negovati, se morate vzljubiti. Naj vam to preide v navado. Pomembno je, da veste: manj ko je stvari, ki jih iščete zunaj sebe (pri drugih), bolj nadzirate svoje življenje in svojo ljubezen do sebe. Bodite strpni do sebe, vzljubite svoje vrline, pohvalite se. Bodite ljubeč opazovalec svojih občutkov.

02

Načrtovanje

Si boste v dnevu uspeli vzeti deset minut časa zase? Teh deset minut vam lahko pomaga v boju proti stresu, predvsem pa vas napolni z energijo, srečo, veseljem in dobrim počutjem. Za aliano – ČAS ZAME si vzemite čas zjutraj in zvečer. Poskrbite, da vas med izpolnjevanjem ne bo nihče motil. Naj bo to vaš mali osebni ritual, ki vas kliče k osebni rasti in sprostitvi. Naj bo to vaš čas, čas zase. Naj se popotovanje začne že danes.

03

Počutje

Že majhne odločitve močno vplivajo na kakovost vašega vsakdana. Z izpolnjevanjem beležnice boste lahko izboljšali odnos s samim seboj in s svojimi bližnjimi. Dokler sledite poti drugega, ne uresničujete lastne sreče. Vsak si sam poišče svojo pot, če želi biti srečen in notranje izpopolnjen. Pomembno je, da skrb zase vzdržujete tudi, kadar se počutite dobro. Tako vzdržujete svoje duševno in telesno dobro počutje ter ravnovesje.